Četvrto kolo Srpske lige – grupa Zapad, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

03.09.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pratite uživo duel Poleta i Sloge.

Četvrto kolo Srpske lige – grupa Zapad, samo na Xtip Stream-u!

Foto: Goran Pavlović

Polet je veoma dobro započeo prvenstvo, kao novajlija u ligi, te posle poraza u Čačku nanizao dve pobede nad Slogom iz Bajine Bašte i Mačvom iz Bogatića pa sa novim pobedničkim nabojem čeka predstojeći meč sa Slogom.

Republika

Foto:  

Biće tim iz Ljubića favorit na ovom susretu jer je tim iz Požege šampionat počeo sa dva poraza, ali se vratio na pobednički kolosek pobedom u prošlom kolu nad Realom u Podunavcima.

Ova dva tima su u okviru Srpske lige – Zapad igrali u intervalu od 2010. do 2019. godine i u početku je Polet bio bolji, ali u poslednje dve sezone (2017/18. i 2018/19) tim iz Požege je vezao četiri trijumfa. 

U nedelju, 4. septembra od 11:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Srpske lige – grupa Zapad, između Poleta iz Ljubića i Sloge iz Požege.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote te će biti u ponudi na sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite MerkurXtip Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading