Derbi meč četvrtog kola Srpske lige – grupa Zapad, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

03.09.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pratite uživo duel Borca i FAP-a.

Derbi meč četvrtog kola Srpske lige – grupa Zapad, samo na Xtip Stream-u!

Foto: FK Fap

Čačani su silovito krenuli i posle tri kola su osvojili su maksimalnih devet bodova uz samo jedan primljen gol i čini se da su predsezonske najave iz Borca krenule da se obistinjuju. Nije tajna da Čačani žele u viši rang pa je snažan start očekivan, ali sigurno nisu sami i ima još ekipa koje sanjaju iste snove.

Republika
 

FAP iz Priboja krenuo je gotovo jednako dobro i u tri meča zaradio je sedam bodova. Posle pobeda nad Mačvom i Mladim radnikom, naišao je nerešen ishod u derbiju s Budućnošću iz Arilja. Zato su Pribojci na trećem mestu i treba ih ozbiljno shvatiti pa i na preteškom gostovanju u Čačku.

U subotu, 3. septembra od 19:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Srpske lige – grupa Zapad, između Borca 1926 iz Čačka i FAP-a iz Priboja.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading