ŠOK NA ĐETINJI: Erama ni dva gola prednosti nisu bila dovoljna! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor:

Sport

01.09.2022

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri užičke Slobode u okviru vanrednog 6. kola Prve lige Srbije dočekali su na svom stadionu gote iz Pančeva.

ŠOK NA ĐETINJI: Erama ni dva gola prednosti nisu bila dovoljna! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Igor Đorđević

Izuzetno zanimljiva predstava viđena je na travnatom tepihu stadiona "Radomir Antić" u Užicu, a glavni skteri bile su ekipe Slobode i pančevačkog Železničara. Nakon velike borbe i čak četiri postignuta pogotka, ostvarena je podela bodova.

 

GFK Sloboda - Železničar 2:2 (2:0)

Ekspresno je domaćin stigao do velike prednosti. Golovima u 14. i 20. minutu susreta Đorđe Šušnjar je najavio lepo veče za ljubitelje fudbala u Užicu, ali gosti su imali neke drugačije planove.

Na isteku punog sata igre, Železničar preko Daria Grgića smanjuje prednost domaćina, da bi osam minuta pre kraja meča Šaleta Kordić doneo razultatsko poravnaje. 

 

Činilo se da gosti mogu stići i do velikog preokreta i sva tri boda, ali do toga ipak nije došlo i pored činjenice da je Sloboda u samom finišu meča igrala sa desetoricom igrača jer je crveni karton zaradio Petar Jovanović.

Mora se istaći da je ovim remijem užička ekipa stigla o četvrtog nerešenog ishoda u šest odigranih mečeva.

 

 

Traba napomeuti da je u poluvremenu ovog meča izvršena i ceromonija dodele sezonskih ulaznica građanima Užica. Ulazice za mečeve Slobode dobil isu po jedan policajac, vatrogasac, zaposlei u komunalnom preduzeću...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading