TRAKTORISTI PREORALI STUDENJAK: Majstori moraju još mnogo toga da nauče! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.09.2022

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U danu kada je ispisana 168. stranice svetkovine srpskog fudbala, u Beogradu je odigran još jedan susret koji je privukao pažnji javnosti.

TRAKTORISTI PREORALI STUDENJAK: Majstori moraju još mnogo toga da nauče! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Na stadionu "kraj Studenjaka" snage su odmerili novobeogradski prvoligaši Radnički i IMT.Nakon dve i po godine dve ekipe su odigrale meč za bodove, a prema očekivanju, trenutno kvalitetnija ekipa IMT-a ostvarila je važan trijumf.

 

Radnički (NB) - IMT 0:2 (0:0)

Prvo poluvreme proteklo je bez golova, ali su i u ovom periodu igre gostujuči fudbaleri imali više od igre. Mogu se izdvojiti prilike "Traktorista" u 14. minutu kada je Kodžić uzdrmao prečku domaće ekipe, a lepu priliku je propustio u 43. minutu kada je Stamenićev udarac zaustavio golman domaćina.

Mreža domaćina zatresla se već na samom početku drugog dela igre. U listu strelaca se upisao Lazar Jerović koji je odlično glavom reagovao nakon centaršuta Radočaja.

Upravo je Vladimir Radočaj postavio i konačan rezultat ovog susreta u 78. minut umeča. Bila je to sjajna akcija Stevanovića i Radočaja koju je fudbaler IMT-a rutinski završio pogotkom.

 

 

Radnički (NB): B.Ristić, Nedeljković (Cvetković), Trajković, Rakić, Smiljanić (Veličković), Đorđević, Branković, Simić (Svetličić), Đokić, Sićović (Ahmetović), Ćurčić (Jevremović).

IMT: Kojić, Savić, Glišić (Gajinov), Stefanović (Blažić), Vidić (Stevanović), Luković, Stamenić, Ćirković, Kodžić (Radočaj), Lukić, Kijevčanin (Jerović).

Nakon ovog susreta novobeogradski "Majstori" za šest osvojenih bodova zauzimaju 13. poziciju prvoligaškog karavana, dok sa druge strane ekipa IMT-a u stopu prati lidera na tabeli ekipu Grafičara sa bodom manje.

U narednom 7. kolu Prve lige Srbije, IMT dočekuje ekipu Inđije Toyo Tires, dok sa druge strane fudbalere Radničkog očekuje gostovanje u Pančevu ekipi Železničara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading