VRŠAČKA TVRĐAVA SVE BLIŽA VRHU: Prvenac Diufa overio slavlje!

Autor:

Sport

31.08.2022

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrščani su sjajnoj atmosferi na stadionu pod kulom izvojevali četvrti prvoligaški trijumf i razgalili srca svojih navijača čija je pesma snažno odjekivala gradom u letnjoj kišnoj večeri.

VRŠAČKA TVRĐAVA SVE BLIŽA VRHU: Prvenac Diufa overio slavlje!

Foto: Branislav Josimov

OFK Vršac - Trajal

Šef struke Vrščana Nenad Mijailović priželjkivao je energiju, želju i borbenost svojih igrača, oni su mu uzvratili poverenje i pokazali da su tim za velika dela.

Republika

Foto: Promo

 

Meč Vrščana i Kruševljana bio je možda i najkvalitetniji koji je odigran na vršačkom stadionu ove sezone, u prvih pola sata viđena je velika borba na sredini terena i tek u 28. minutu prva velika prilika. Imali su je domaći igrači, Parađina je prodro po desnoj strani, idealno uposlio Ilića, snažan šut veziste Vrščana odbranio je Jordanov. Bila je to najava velike ofanzive OFK Vršca koja je krunisana vođstvom u 33. minutu. Akciju je inicirao Stanisavljević, Ilić je idealno centrirao sa desne strane, a rasni strelac kakav je Pavlov i poluprilike pretvara u golove. Njegov udarac glavom završio je samom uglu gola Jordanova, 1:0.

Samo 120 sekundi kasnije još dve prilike za Vrščane u jednom minutu. Najpre je Pavlov iz slične pozicije kao pri postizanju gola šutirao kraj stative, u sledećoj akciji Ilić je šutirao neprecizno posle dodavanja Stanisavljevića. U nadoknadi vremena, svim ljubiteljima fudbala zaledila se krv u žilama. U jednom duelu Terzić je zadobio udarac koji se čuo čak na tribinama, stradalo je koleno mladog defanzivca i on je kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu.

U drugom poluvremenu intenzitet igre Vrščana nije padao a u 74. minutu još jedna velika radost. Lazevski je odlično izveo prekid, a Senegalac Diuf pokazao kakvom raskošnom tehnikom raspolaže, zahvatio je loptu poluvolejem i precizno je plasirao u mrežu, 2:0. Od tog trenutka gosti si zaigrali otresitije i ofanzivnije, u 78. minutu Milisavljević je idealno uposlio Golubovića koji je postigao počasni pogodak za Kruševljane. Na konferenciji za medije trener Trajala Gošić rekao je da su njegovi igrači igrali nedopustivo slabo, dok se šef struke OFK Vršca Mijailović zahvalio igračima i navijačima na fantastičnoj podršci.

OFK Vršac - Trajal 2:1 (1:0)

/Pavlov 34, Diuf 74 - Golubović 79/

Gradski stadion u Vršcu

GLEDALACA: 1.300

OFK VRŠAC: Marković 7, Kadijević 7,5, Parađina 7,5, Mažić 7,5, Mršulja 8, Terzić 7,5 (od 46. Diuf 8), Lazevski 8,5, Stanisavljević 8 (od 72. Vujić 7), Ilić 8 (od 82. Petrić -), Braunović 7 (od 67. Ivić 7), Pavlov 8 (od 46. Glavinić 7).

TRAJAL: Jordanov 7, Matejević 6 (od 46. Stojanović 6,5), Golubović 7, Radivojević 7 (od 72. Ivanić -), Krstić 6,5 (od 82. Fratrović -), Mijailović 6, Aleksić 6, Milošević 6 (od 46. Milisavljević 6,5), Punoševac 6,5, Sredojević 6, Pavlović 6 (od 62. Savić 6,5).

IGRAČ UTAKMICE: Aleksandar Lazevski

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading