ŠOK U GORNJEM MILANOVCU: Svi mogu da omanu, samo su Grafosi konstantni!

Autor:

Sport

01.09.2022

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po prvi put u aktuelnoj sezoni, klubovi članovi Prve lige Srbije morali su u vanrednom terminu na teren.

ŠOK U GORNJEM MILANOVCU: Svi mogu da omanu, samo su Grafosi konstantni!

Foto: Foto- Ilustracija: Republika.rs, Shutterstock

Šesta runda drugog po redu ranga takmičenja srpskog fudbala, donele je i neke iznenađujuće rezultate. Svakako iznenađenje ne samo odigranog kola, već i komplenog do sada odigranog dela takmičenja dogodio se u Gornjem Milanovcu gde je ekipa domaćeg Metalca poražena od ekipe Loznice, ferenjaraša ovog takmičenja.

 

 

Fudbaleri Metalca, koji su pre starta važili za jednog od glavnih pretendenata za povratak u elitu srpskog fudbala, doživeli su već drugi neupseh u aktuelnoj sezoni, pa sada sa svega deset osvojenih bodova zauzimaju za njih, razočaravajuću četvrtu poziciju.

Zanimljivo je bilo i u Vršcu gde je dojučerašnju srpskoligaš produbio krizu kruševačkog Trayala, dok je u Sremskoj Mitrovici ekipa Radničkog ostvarila prvi ovosezonski trijumf savladavši šabačku Mačvu minimalnim rezultatom.

Pobednika nije bilo u čar tri susreta. Bodove su podelili ubsko Jedinstvo i RFK Novi Sad 1921, odnosno u Užicu Sloboda i pančevački Železničar, kao i nekadašnji superligaši Inđija Toyo Tires i Rad.

Lider prvoligaškog karavana, ekipa Grafičara deklasirala je goste iz Čajetine rezultatom 5:1, dok je u velikom novobeogradskom derbiju IMT kao gost slavio protiv Radničkog na stadionu kraj Studenjaka rezultatom 2:0.

- Rezultati 6. kola Prve lige Srbije:

OFK Vršac - Trayal 2:1

Jedinstvo (U) - RFK Novi Sad 1921 1:1

RFK Grafičar - Zlatibor 5:1

GFK Sloboda - Železničar 2:2

Radnički (NB) - IMT 0:2

Inđija Toyo Tires - Rad 0:0

Metalac (GM) - Loznica 0:1

Radnički (SM) - Mačva 1:0

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading