SINĐELIĆ NE MARI ZA ROMANTIKU: Crna serija OFK Beograda se nastavlja!

Autor:

Sport

27.08.2022

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potajno su se "Romantičari" nadali da već ove sezone mogu da se uključe u borbu za plasman u viši rang, ali nakon tri odigrana kola, od kojih su dva meča igrali na domaćem terenu, ekipa sa Stare Karaburme bliža je zonskom rangu beogradskog fudbala.

SINĐELIĆ NE MARI ZA ROMANTIKU: Crna serija OFK Beograda se nastavlja!

Foto: FK Sinđelić

Lider srpskoligaškog Beograda nastavlja trijumfalni niz. Nakon Studentskog grada i BSK Borče, pred ekipom Sinđelića pao je i OFK Beograd.

Sinđelić - OFK Beograd 1:0 (1:0)

Od samog starta meča domaći fudbaleri imali su inicijativu, a pred golom Jevtića ređale su se prilike momaka u crveno-belim dresovima, ali najizgledniju šansu propuštaju gosti.

Igrao se 20. minut Bajić je uposlio Tasića koji je sa svega pet metara uspeo da prebaci gol. Mreža golmana Markovića ostala je netaknuta.


 

Devet minuta kasnije, domaćin stiže do prednosti. U velikoj gužvi koja je nastala u šesnaestercu "Romantiča" najbolje se snašao Ratković koji je poslao loptu u mrežu Jevtića.

U nastavku susret gosti su preuzeli inicijativu, ali i pored konstantnih napada ozbiljnije prilike nije bilo. Petnaestak minuta pre kraja susreta domaćin je imao kolosalnu priliku, ali je iz duela sa Mihajlom Đorđevićem, golman OFK Beograda izašao kao pobednik.

Na kraju, meč je okončan minimalnom pobedom Sinđelića koji se ovim trijumfom učvrstio na liderskoj poziciji sa maksimalnim učinkom. Na drugoj strani OFK Beograd i dalje ne zna za trijumf u novoj sezoni, a priliku za ispravljanje do sada propuštenog imaće narednog vikenda kada na Omladinski stadion stiže ekipa lazarevačkog Borca.

Sa druge strane Sinđelić će u derbiju kola gostovati ekipi BASK TEK-a.

Sinđelić: Marković, Stošić, Radošević (Stojanović), Savić, Milicanović, Radić, Kolarević (Grijaković), Mikić (Lakić), Radman (M.Đorđević), Spasić, Ratković (Đurić).

OFK Beograd: Jevtić, Gojković (Stanišić), Koca, Minić, Divac (Radić), Milić, Bajić (Stevović), Popović, Plavšić, Tasić, Petković (Keča).

Foto: Printscreen/srbijasport.net

Tabela Srpske lige Beograd

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading