ROMANTIKA IPAK NIJE U MODI: Novi kiks OFK Beograda - na Staroj Karaburmi i dalje ne znaju za trijumf!

Autor:

Sport

20.08.2022

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo razočarenje na Staroj Karaburmi...

ROMANTIKA IPAK NIJE U MODI: Novi kiks OFK Beograda - na Staroj Karaburmi i dalje ne znaju za trijumf!

Foto: OFK Beograd

Prilično ambiciozno u novo prvenstvo ušli su fudbaleri OFK Beograda. Potajno je među "Romantičarima" provejavala i misao da plavo-beli sa Stare Karaburme već ove sezone mogu da se uključe u borbu za sam vrh tabele što bi za početak dovelo slavni klub na korak i od povratka u elitu, ali...

 

Imali su "Romantičari" uz sebe i povoljan raspored na startu šampionata Srpke lige Beograd. Prva dva prvenstvena kola igrana su na Omladinskom stadionu, ali od šest mogućih, fudbaleri OFK Beograda osvojili su svega dva, pa se već sada može sa pravom sumnjati u mogućnost ekipe da ostvari zacrtane ciljeve.

U prvom kolu novog šampionata OFK Beograd je remizirao u duelu protiv Budućnosti iz Dobanovaca (1:1), a identičan ishod ostvaren je i u meču protiv BASK TEK-a s tim da su mreže ovoga puta mirovale.

Foto: OFK Beograd

OFK Beograd - BASK TEK 0:0

 

Već narednog vikenda "Romantičare" očekuje veliko iskušenje. U subotu 27. avgusta OFK Beograd gostuje ekipi Sinđelića koja je aktuelni lider ovog ranga takmičenja. Može se slobodno reći da će upravo predstojeći susret biti i pravo merilo vrednosti aktuelnog sastava ekipe sa Stare Karaburme.

U do sada odigranim mečevima 2. kola Srpske lige Beograd, postignuti su sledeći rezultati:

Radnički (O) - Ušće (NB) 0:0

Zemun - Teleoptik 3:1

Studentski grad - Borac (L) 4:1

BSK Borča - Sinđelić 0:1

OFK Beograd - BASK TEK 0:0

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading