Ataman ponovo BESNI! Šta je bre ovo?

Autor:

Sport

10.09.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Turske Ergin Ataman na konferenciji za medije pred start druge faze Evrobasketa ponovo je kritikovao organizaciju turnira.

Ataman ponovo BESNI! Šta je bre ovo?

Foto: Tanjug/AP

Ergin Ataman

Trener Efesa je imao što šta da kaže posle meča sa Gruzijom, a pred početak druge faze imao je nove zamerke. 

- U Tbilisiju smo imali problem sa dolaskom na treninge i utakmice svaki put. Posle poslednje utakmice smo u hotel došli nakon sat i 15 minuta. Nisam saglasan sa mnogo stvari. Nisam saglasan sa time što smo putovali iz Gruzije pet sati, a onda proveli dva sata čekajući prtljag jer smo došli iz ne-Šengenske zone - izjavio je Ataman.

Turska meč osmine finala sa Francuzima igra u subotu od 12 časova, a pobednik ide na boljeg iz meča Srbija-Italija. 

- Došli smo ovde u 18 časova, propustili smo zvanični trening koji smo zakazali, a u subotu u 12 moramo da igramo utakmicu. Moramo tamo da budemo u 10.30. Kakav je ovo Evrobasket? Da li smo celog leta radili za ovo?

- Dajte nam još jedan dan. Neka bude dve utakmice dnevno u normalnim terminima. Dobro, možda jne isto i Francuzima, nije lako igrati ujutru, a 12.00 je jutarnji termin, ali oni su igrali u Nemačkoj i doputovali su (iz Kelna u Berlin) letom od 40 minuta. Njima je lakše - frustriran je Turčin. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading