JOKIĆ ILI JANIS? Evo šta o tome kaže Jan Veseli!

Autor:

Sport

09.09.2022

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorio dušu.

JOKIĆ ILI JANIS? Evo šta o tome kaže Jan Veseli!

Foto: Starsport

Jan Veseli

Jan Veseli je govorio za srpske medije posle pobede Češke nad Izraelom.

Česi su tim trijumfom obezbedili plasman u osminu finala Evropskog prvenstva u košarci.

- Mrtav sam... hteli smo sa bolje plasiranog mesta, ali nismo u tome uspeli. Posle utakmice sa Poljskom, koju smo očekivali da dobijemo... Nismo popustili, dugačak je turnir i srećan sam što smo uspeli da izvučemo do kraja - rekao je Veseli.

Češka će u borbi za četvrtfinale igrati protiv Grčke, koja je bez poraza osvojila grupu C. Bivši košaraš Partizana iskoristio je priliku da pohvali navijačnje čeških navijača.

Mislim da su nadmašili i svoja i moja očekivanja! Naravno nije to neko balkansko navijanje, ali ima tu svoju dušu nekako i stvarno celu utakmicu su nas bodrili i baš sam srećan zbog toga. Nadam se da smo se odužili.

Republika

Foto: Starsport

Jan Veseli i Vasilije Micić

Tomaš Satoranski je odigrao najbolji meč kada je to bilo najpotrebnije, što je primetio i Jan.

Sada sam pričao Česima o tome, dve nedelje pre prvenstva pa do sada nije odradio nijedan trening pet na pet, sve je to nekako kontrolisano, on se dobro oseća, ali ne verujem da je posle onakve povrede 100 odsto nakon što se vratio tako brzo. On je stvarno profesionalac, stvarno svaka mu čast.

Veseli je tokom grupne faze imao duele sa Nikolom Jokićem, a sada ga očekuje meč sa još jednim MVP-em NBA lige Janisom Adetokumbom.

Obojica su dva puta zaredom MVP-evi NBA lige, totalno različiti igrači, nije lako ni sa jednim ni sa drugim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading