NI MUVA NE MOŽE DA PROLETI! Domaćini ništa ne prepuštaju slučaju - SVE SE DETALJNO PREGLEDA! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromne mere obezbeđenja na i oko stadiona u Gelzenkirhenu.

NI MUVA NE MOŽE DA PROLETI! Domaćini ništa ne prepuštaju slučaju - SVE SE DETALJNO PREGLEDA! (FOTO+VIDEO)

Foto: Republika

Fudbaleri Srbije i Engleske odmeriće snage večeras od 21.00 na stadionu Šalkea u Gelzenkirhenu, a organizatori utakmice u strahu i opreznosti od različitih faktora ništa ne prepuštaju slučaju.

Dakle, mere obezbeđenja oko ulaska na stadion su ogromne, a tome svedoči scena koju su zatekli u neposrednoj blizini. Naime, jedan kombi detaljno je proveren pre nego što je pušten blizu fudbalskog zdanja. A to je inače praksa za svako vozilo koje se uputi ka Ventils areni. Pregled, kako kažu momci koji ga vrše, traje oko desetak minuta. 

Republika

Foto: Republika

Detaljan pregled kombija

Kako se može videti, koriste se i ogledala koja služe da se sa donje strane pregleda šasija vozila, a da na njoj slučajno ne bi bila zalepljena neka eksplozivna naprava.

Navijači Srbije uveliko se u korteu kreću ka stadionu, a ima ih nekoliko hiljada. Ore se patriotske pesme, himna naše zemlje i pokliči bratstvu sa Rusijom. Tome je prethodila krvava uvertira na ulicama Gelzenkirhena, to jest u jednom ulici ispred kafića u kom su bili okupljeni navijači Srbije. Njih je napala grupa albanskih navijača, da bi se potom isti ti heroji dali u beg kada su od Srba dobili batine.

Nakon Engleza, fudbalskoj reprezentaciji Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj ostaje da odigra još dve utakmice grupne faze. „Orlovi“ će u drugom kolu C grupe igrati protiv Slovenije u četvrtak, 20. juna, od 15 časova na „Alijanc areni“ u Minhenu. Za kraj grupne faze, četu Dragana Stojkovića Piksija 25. juna od 21 sat očekuje utakmica protiv selekcije Danske, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Prvoplasirani i drugoplasirani tim obezbediće direktan plasman u nokaut fazu EVRO 2024, dok će to učiniti i četiri najbolje trećeplasirane ekipe. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading