NEKO ĆE MORATI DA PODIGNE KREDIT: Evo koliko koštaju karte za mečeve Srbije na EVRO 2024

Autor:

Sport

10.06.2024

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još ima u prodaji svih vrsta ulaznica za duele "orlova" protiv Engleske, Slovenije i Danske.

NEKO ĆE MORATI DA PODIGNE KREDIT: Evo koliko koštaju karte za mečeve Srbije na EVRO 2024

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Srbije započinju nastup na Evropskom prvenstvu posle 24 godine utakmicom koja je na rasporedu za šest dana. Naredne nedelje 16. juna "orlovi" će u Gelzenkirhenu udariti na Englesku, uvereni da mogu da naprave prvo veliko iznenađenje na EVRO 2024. Izabranici Dragana Stjkovića Piksija veruju u sebe, baš kao što u njih veruju i oni navijači, njih oko 10.000, koji su trebovali karte za sve duele našeg tima u C grupi u Nemačkoj. Međutim, čak i oni koji nisu izvučeni na lutriji ili su okasnili i dalje mogu da kupe ulaznice na nekom od sajtova koji ih (pre)prodaju.

Jedino što će neki od njih morati da podignu kredit ukoliko ne žele da se zadovolje onim najlošijim mestima. Naime, najjeftinija karta za utakmicu na stadionu Šalkea između Srbije i Engleske na jednom od takvih portala košta 259 evra, a omogućava pogled "iz golubarnika", odnosno sedište se nalazi pod svodovima stadiona. One nešto skuplje ulaznice, takođe na gornjem prstenu, treba platiti od 345 do 631 evro.

Republika

Foto: printskrin

Zelenim su obeležene dostupne karte za meč Srbija - Engleska

 

Interesantno, čak i neke karte na nižim etažama mogu se naći povoljnije, odnosno po već od 321 evro. Za one sa dubljim džepom opcija je mnogo više. Oni mogu da biraju na kojoj će tribini biti, pa samim tim će platiti od 343 evra za mesto iza gola, do 850 evra da budu u ravni sa linijom centra igrališta i da mogu da vide kada fudbaler namigne. Oni sa najdubljim džepom kartu moraju da plate 1.898 evra ali će za to imati sav luksuz i ugođaj stadiona u Gelzenkirhenu.

Kada su u pitanju ostale utakmice, priča je slična, mada su karte malo jefrinije. Za duel sa Slovenijom 20. juna u Minhenu kartu treba platiti od 183 evra do 997 evra. S tim da mora da požuri jer je ulaznica za Alijanc arenu daleko manje u prodaju. Ko hoće udobnije i od toga, može kupiti kartu za ložu, a to zadovoljstvo će ga koštati 1.033 evra.

Što se tiče trećeg susreta, 25. juna protiv Danske takođe na stadionu Bajerna, cene se krecu od 171 evro do 835 evra. U ložu se može smestiti već po ceni od 849 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading