(VIDEO) Sablasan prizor na groblju: On sedi na spomeniku, a pored njega je flašica za bebe puna krvi!

Autor: alo.rs

Razonoda

07.11.2018

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lutak koji podseća na opsednutog Čakija snimljen je kako sedi na groblju i očima prati kameru. Video se vrlo brzo proširio društvenim mrežama i u samo jednom danu pogledalo ga je više od 341.000 ljudi. Pored dečije igračke odevene u belo nalazi se dečija bočica koja je napunjena tečnošću koja liči kao krv.

Video je snimila žena u Brazilu, ali, snimak se pojavio i u medijima u Meksiku. Neki kažu da je to "đavolja lutka", a neki da je pomeranje očiju zapravo trik tj. optička iluzija.

Međutim, u Meksiku strašne lutke nisu neka novost.

Čak i postoji celo ostrvo koje je posvećeno upravo njima. Dva sata vožnje od Meksiko Sitija nalazi se ostrvo na kome hiljade jezivih lutaka vise s drveća. Postavio ih je muškarac koji je hteo da otera duh devojčice koja se tamo utopila.

Julian Santana Barera je krivio sebe jer nije uspe da spasi devojčicu, a kasnije je na mestu na kome se ona utopila video lutku kako pluta. Nakon toga je čuo korake, šapat i vriske.

Lutke je postavio u šumi u kojoj je i sam nekoliko godina kasnije umro misterioznom smrću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading