MANEKENKA SA ČUDNIM FETIŠOM: Skida se po hramovima i pokazuje međunožje

Autor: Republika

Razonoda

27.10.2018

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belgijska manekenka koju je prošle godine pritvorila policija u Egiptu jer je pozirala naga ispred drevnih hramova učinila je nešto slično u Turskoj. Ovog puta u Aja Sofiji podigla je burku i pokazala međunožje, a fotografije polunage žene izazvale su groženje javnosti.

RepublikaFoto: instagram.com/marisapapen.for.real

Dvadesetšestogodišnje Marisa Papen, koja sebe opisuje kao slobodnog ekspresionistu, divljeg srca sada otputovala je u Tursku zajedno sa australijskim fotografom Džesijem Volkerom.

Ona je rešila da se razgoliti ispred Aja Sofije, te je podigla svoju borku i pokazala svoje intimne delove, što je izazvalo ogroman bes vernika.

Kako je kasnije objasnila ova žena, koja je već bila na udaru verskih vođa, ovog puta se Turskoj našla sasvim slučajno.

- Za razliku od Egipta, ovaj put nismo imali pravi plan. Došli smo bez ikakve pripreme, samo s beskrajnom maštom - rekla je Marisa.

Potom su kupili burku i krenuli u obilazak Aja Sofije, najveličanstvenijeg muzeja u Turskoj.

- Nakon što smo neko vreme čekali da uđemo, iznenadio nas je broj kamera tamo. Doslovno svaki kvadratni centimetar im je pokriven. Ako ste ikad bili u Aji Sofiji, znaćete da tamo ne prođe dan bez hiljadu ljudi - kazao je Džesi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hagia Sophia - Praying for Equality (attempt#2 - seems as IG is ruled by religious fools too)

A post shared by Fan Page for MARISA PAPEN (@marisapapen.for.real) on Oct 22, 2018 at 11:04pm PDT

S obzirom da je bila velika gužva i da je teško uhvatiti savršen trenutak, Marisa je nonšalantno podigla burku i pokazala međunožje, ne obazirući se na posetioce verskog objekta.

- Odlučili smo da pričekamo da vodič počne da priča i zaokupi pažnju svoje grupe, tada je bilo vreme za akciju - objašnjava.

Zanimljivo je da su Mariza i njen prijatelj fotograf ponovo sutradan poseti muzej, koji je nekada bio pravoslavna crkva i džamija, jer nisu bili zadovoljni prvim snimanjem.

Kako su istakli u razgovoru za britanski San, imali su osećaj da ih neko sve vreme prati tokom putovanja, ali su bez problema napustili zemlju.

- Džesi i ja volimo o sebi da razmišljamo kao o modernim Boni i Klajdu na Džejms Bond misiji i uživamo u svakom minutu opasnosti u kome se iznova nađemo - zaključila je Marisa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading