PUTIN NAPUNIO 66 GODINA: Da li je HOROSKOPSKI ZNAK zaslužan za njegov uspeh?

Autor: Republika

Razonoda

07.10.2018

09:16 >> 09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin rođen je 7. oktobra 1952. i predstavlja ređi, Saturnov tip Vage, koji se radikalno razlikuje od Venerinog tipa ovog znaka. Saturnov tip ima delimična obeležja Jarca - želju za vladanjem, nepopustljivost, ozbiljnost i hladno srce.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Putin je smirena, ozbiljna i promišljena vaga

Pored spoja Sunca i Saturna u Vagi, Putin ima u podznaku i Veneru u mračnom i osvetoljubivom Škorpionu.

Vladar ovog znaka Pluton nalazi se na vrhu neba, najvišoj tački Putinovog horoskopa, što je znak velike harizme, moći i uticaja. Iz navedenog možemo zaključiti da je rođen kako bi se bavio visokom politikom.

Odličan odnos Marsa u Strelcu s Plutonom u Lavu ukazuje na njegovu veliku umnu i telesnu energiju, dobro zdravlje i ljubav prema sportovim i borbenim veštinama. Naglašena dvanaesta kuća horoskopa ističe njegovu zatvorenost i potrebu da sakrije osećanja i namere od javnosti. 

Redovno deluje iza kulisa, vodi tajne pregovore i uvek drži par asova u rukavu. Lukav je, promišljen i pronicljiv pa ga je teško prevariti. Mesec u Blizancima čini ga intelektualno nemirnim i radoznalim. Brzo shvata i zaključuje, no povremeno podleže hirovima i donosi nagle odluke koje su drugima nerazumljive.

Nastavak širenja uticaja

Pred ruskim vladarom povoljno je razdoblje u kojem će njegov politički uticaj dodatno ojačati. Kretanje Jupitera kroz znak Vage, u kojem se nalaze njegove četiri planete, ispuniće ga optimizmom, nadahnuti ga na nove ideje i obezbediti mu nove saveznike. 

Međunarodne okolnosti biće mu vetar u leđa da još odvažnije prione na ostvarenje političkih i strateških ciljeva. Posebno će biti spretan u manipulisanju drugim liderima država i saveza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading