(VIDEO) KAKAV BEZDUŠNIK: Radnik restorana vodom polio bolesnog beskućnika

Autor: Index.hr

Razonoda

04.10.2018

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video snimak šikaniranja i izbacivanja beskućnika koji je bio bolestan iz jednog restorana, razbesneo je korisnike društvenih mreža.

RepublikaFoto: facebook.com/Samuel Breazeale
Trenutak kada ga radnik poliva

Džeremi Dufren je teško bolestan 25-godišnji beskućnik koji povremeno dolazi u Donkin Dounats kako bi se ugrejao i napunio bateriju na mobilnom, ali njegov dolazak u nedelju nije se dopao radniku koji ga je, nakon što je beskućnik zaspao na stolu, polio kantom vode.

- Koliko puta sam ti rekao da ne spavaš ovde - urlao je na beskućnika, nakon čega je počeo da ga vređa i da mu preti policijom.

Džeremi, koji ulicama luta još od srednje škole, boluje od šizofrenije. Kontakt ima samo sa majkom i zato puni mobilni svake večeri.

- Nisam čak ni spavao nego sam samo spustio glavu na sto. Šokirao sam se kad me je polio vodom, ali šta sam mogao da uradim? Uzeo sam stvari i otišao. Čovek očito ima nekih svojih problema, pa je odlučio da sav bes iskal na meni - ispričao je 25-godišnjak novinarima.

Bezobzirni radnik je dobio otkaz, a zgroženost zbog incidenta izrazio je i Kimberli Volak, vlasnik popularne franšize

- Snimak je jako uznemirujući. Ovo krši sva naša pisana pravila i potpuno je suprotna temeljnim vrednostima naše organizacije. Kontaktiraćemo gospodina sa snimka i uputićemo mu izvinjenje - poručio je Volak.

I dok mnogi na društvenim mrežama izražavaju tugu i bes zbog ovog događaja, ispred popularnog lanca je protestovala grupa aktivista koja je organizovala kampanju za pomoć mladiću kojom su u dva dana prikupili više od šest hiljada dolara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading