TRENUTNO SU OTVORENI SNAŽNI ENERGETSKI PORTALI! Kakve simptome osećate i što to znači za vas?

Autor:

Razonoda

13.09.2018

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok jedni ne mogu da se sastave i doživljavaju negativne scenarije, drugi ljudi odlično sve podnose, čak su nikad srećniji i zadovoljniji bez ikakvih tegoba što je rezultat ogromnog prethodnog rada na sebi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Simptomi prolaska kroz portale

1. Mnogi ne spavaju ili vrlo malo spavaju.

2. Drugi se žale na to da odednom osećaju kako ih nešto pritiska u snu, neki da osećaju dodire po telu, a nema nikoga.

3. Nervoza bez većeg razloga, ljutnja i bes, pa ispoljavanje besa u afektu uglavnom na supružnika, a ni sami ne znamo zašto smo tako reagovali.

4. Podizanje strahova raznih vrsta.

5. Osećaj kao da vas nešto kida i razdvaja se, glavobolje, pritisak na čeonom delu glave.

6. Tuga, žalost, depresija, nezadovoljstvo, ogorčenje, suze, plakanje itd.

7. Želja da se ide nazad kući, nostalgija za našim "pravim domom".

RepublikaFoto: pixabay.com
Budite jaki

Objašnjenja:

1. Nesanica i promena ritma spavanja je sasvim uobičajena reakcija kad god su otvoreni veliki portali. To će se i dalje događati jer sledi još masa novih portala.

Zato, bolje se naviknite na to i budite spremni da ćete imati poremećeno spavanje pa je delimičan izlaz u tome da popodne ili predveče malo odspavate. 

2. Naime, ovaj talas visokofrekventne energije utiče devastirajuće i mnogi će biti sada rastočeni jer toliki priliv pozitivne energije na njih deluje kao atomska bomba, u nedostatku bolje usporebe. Budimo srećni što će ih dosta sada otići sa Zemljine kugle.

3. i 4. Sada iz nas izlazi sve što imamo već dugo zarobljeno u sebi, a pošto svi imamo najviše u sebi strahova raznih vrsta, zatim ljutnje, besa, nervoze, to ova pozitivna energija čisti iz nas sve što je njoj suprotno.

5. Temeljno čišćenje koje sprovode vaši vodiči kako bi vas pripremili za novu turu svetlosnih informacija i eteričnih kristala koji se obično stavljaju na čeoni deo glave, u području 6. čakre.

Moguće je naravno i da su to samo reakcije na isceljujuće energije pa zato imate osećaj da će vam glava pući itd.

6. Sve teške i negativne emocije koje sad izlaze, slično kao i s mentalnim stavovima i životnim uverenjima, odlična su prilika da ih sada vidite u punom svetlu i odradite posao na njihovom rastakanju i da na njihovo mesto sami postavite druge, pozitivne emocije. Sami sa sobom razgovarajte i imajte hrabrosti da vidite sebe tačno onakvima kakvi jeste. Ne dopustite egu da vas zavara!

7. Ovaj simptom se javlja kod brojnih "svetlosnih radnika" ili "svetlosnih ratnika" jer osećaju čežnju za domom, te spajanje sa svojom istinskom kozmičkom porodicom.

Utjšno je da će i ovaj simptom brzo proći, ali ne znači da se neće opet javiti pri kakvom snažnijem spuštanju kozmičkih energija prilikom otvaranja portala i drugih značajnijih kozmičkih događanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading