Rekao trudnoj devojci da je KIDNAPOVAN da bi izašao sa drugarima, a onda je usledio pravi PAKAO

Autor: Republika

Razonoda

11.09.2018

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lej Ford (45) završio je iza rešetaka nakon što je izmislio sopstvenu otmicu, kako bi mogao da ode da pije sa drugarima!

RepublikaFoto: pixabay.com

Lej je zvao svoju trudnu devojku Zoi i rekao je da su ga kidnapovali i da traže otkup od 100 evra! Kobne noći devojku je zvao nekoliko puta i kukao i zapomagao, a nepoznati muškarac u pozadini govorio je da će mu slomiti noge, odseći genitalije i prosuti vruću vodu na njega ako im ne uplati novac.

Uspaničena, Zoi je odmah uplatila traženi novac na navedeni račun, ali je i pozvala policiju iako joj je Lej rekao da to ne čini. Uskoro je usledila prava potera. Policija je na teren poslala helikopter i pregovarača...

Sledećeg jutra, kada je Ford sam došao kući iz provoda policija ga je sačekala, a nakon ispitivanja i uhapsila, pišu britanski mediji koji navode da su otkriveni snimci na kojima se vidi kako Lej izlazi pijan iz kafane.

Zbog prijavljivanja lažne otmice morao je da robija četiri meseca, a sreća u nesreći je što je bar Zoi odlučila da mu oprosti sve!

- Ispao je totalni idiot, to sam mu jasno rekla. Ali, to je bila tek jedna turbulencija u našoj vezi koja je inače vrlo jaka. Znam da me voli i da će za mene učiniti sve. Zbog toga zaslužuje novu priliku - rekla je Zoi, koja je u vreme dok je Lej služio kaznu rodila njihovo prvo dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading