VEČERAS JE PUN MESEC NA NEBU: Zamislite želju i ona vam se sigurno ostvaruje

Autor: Republika

Razonoda

26.08.2018

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pun Mesec nas očekuje 26. avgusta, a očekuju nas pozitivne promene i dobri tokovi. U finom je aspektu sa Saturnom iz Jarca i Uranom iz Bika, a to ukazuje na period kada mnoge želje mogu da budu ostvarene.

RepublikaFoto: pixabay.com

Takođe, iako je pun Mesec karakterističan po napetosti i nervozi, ovaj će proći lagano i u znaku inspiracije. Ovo će biti dani obojeni mirom, ali i odvažnošću da ostvarite ciljeve koje dugo želite.

Ako ste tragali za šansom da budete realni, stiže vam - neće biti u ovom periodu nikakvih opsena, ni negativnih, ni pozitivnih. Sve ćete sagledavati ispravno i onako kako zaista jeste. Spoznaćete šta vas ne čini srećnim i rešićete da tu stavite tačku.

Ovaj Pun Mesec se odvija u prvoj dekadi Riba, te će najviše uticata i imati na one rođene u prvom delu godine.

Pozitivne aspekte mogu najbolje iskoristiti Rakovi, Škorpije, Ribe, Jarac i Devica, a korak za njima idu i Vage i Lavovi.

Pažnju treba da obrate Strelac i Blizanac, koji će se najverovatnije osećati rastrojeno i izgubljeno. No, pored njih ruže neće cvetati ni Ovnovima i Blizancima, koji će se osećati izopšteno i tužno, distancirano od svih.

Ipak, čak i njima astrolozi savetuju da se u vreme punog Meseca u Ribama opuštaju, uživaju u miru, lepoj muzici, ukusnoj hrani, okruženi pozitivnim stvarima, i fokusirani samo na dobre misli i želje.

Postoji čak i ritual koji se vezuje za ovu pojavu, a odnosi se na pročišćavanje i prizivanje željene energije. Njega izvodite tako što u neku lepu činiju hladne boje (recimo plave), uspete vode i dodate malo ružinih latica.

 Potom na parčićima papira zapišite sve što želite da privučete u svoj život, i zatim glasno pročitajte. Potom šake potopite u činiju sa vodom kako biste se simbolički očistili od stare energije i privukli novu i bolju. Ovaj ritual možete da radite i u društvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading