(FOTO 18+) POPRSJE KAKVO NISTE VIDELI: Lekari su je upozorili, a ona je samo TRPALA SILIKON!

Autor:

Razonoda

26.08.2018

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niki Valentina Rouz je na operacije potrošila čak 40.000 funti. Britanska manekenka Niki Valentina Rouz (26) opterećena je veličinom grudi, te je rešila da postane najvećih grudi u Velikoj Britaniji! Na dekolte je dala čak 40.000 funti (oko 44.380 evra).

Foto: instagram.com/ vip_glamour_x
Niki Valentina Rouz malo preterala?

Ona trenutno ima grudi veličine 34NN po britanskim merama. Pri poslednjoj operaciji u svaku od dojki ubrizgala po 5.000 kubika silikona pa je tako svaka teška po 8,8 kilograma!

"Presrećna sam zbog svojih velikih grudi. To je nešto što sam želela od kada sam bila tinejdžerka. Imam najveće grudi u zemlji. Fascinirana sam velikim grudima", kaže Niki Rouz, koja tvrdi da će izvaditi par rebara kako bi još više mogla da povećava grudi.

Kao što smo naveli, na grudi je potrošila 40.000 funti, dok je na tri operacije nosa dala 20.000 funti. Imala je i 15 korekcija usana  što ju je koštalo 8.000 funti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NVR (@vip_glamour_x) on Jul 16, 2018 at 4:43am PDT

Na operacije je do sada dala 68.000 funti, a priznaje da joj grudi samo ponekad smetaju.

- Nekad imam problema s njima, uglavnom u vožnji ili kad brijem pazuh. Uglavnom spavam na stomaku i ležim na njima. To je opuštajuće. One su kao veliki jastuk koji je uvek ispod mene. Kad legnem na leđa, preteške su i ne mogu da dišem - kaže Niki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NVR (@vip_glamour_x) on Jun 14, 2018 at 2:35am PDT

 Zbog svojih oblina uvek je primećena gde god da se pojavi.

"Dobijam brojne reakcije gde god da se pojavim. Neke baš i nisu lepe, ali važno je da imam mnogo više samopouzdanja od kada sam ih povećala. Neki prijatelji su zabrinuti za moje zdravlje, a drugi su srećni jer sam i ja srećna. Stranci su uglavnom šokirani jer nikad ranije nisu videli ovako velike grudi i svi žele da se fotografišu sa mnom."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Had amazing Bank holiday weekend ?now back on the grind ??

A post shared by NVR (@vip_glamour_x) on May 29, 2018 at 5:05am PDT

Manekenka kaže da je dobila upozorenja od doktora da njeno telo ne može dugo da izdrži tako veliko opterećenje i da mora da vežba leđne mišiće.

"Doktori su mi rekli da ću početi vrlo brzo da se umaram i da ću postati lenja. To će dovesti do gojenja i više neću biti u top formi."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading