(FOTO) PAS HEROJ: Tod je bio SPREMAN NA SVE da spasi vlasnicu!

Autor: blic.rs

Razonoda

04.07.2018

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je pas ne samo čovekov najbolji prijatelj, nego i najverniji čuvar, svedoči slučaj iz Arizone. Zlatni retriver Tod krenuo je u dugu šetnju sa svojom gazdaricom Paulom Godvin, ali, tokom planinarenja naišli su na zmiju zvečarku.

- Bilo je to predivno jutro i silazili smo niz brdo kada sam skoro nagazila na zvečarku. Ali moje herojsko štene Tod me je spasio! Iskočio je odmah ispred moje noge gde bi me zmija sigurno ugrizla. Tako izgleda heroj - napisala je Paula na svom Fejsbuk profilu.

Nažalost, njegov herojski čin se nije završio baš dobro po njega. Zvečarka ga je ugrizla za njušku zbog čega mu je desna strana jako natekla.

Ali, Tod je brzo odvezen kod veterinara gde je dobio lek i očekuje se da će se u potpunosti oporaviti. Paula je nakon ovog incidenta pokrenula i kampanju za skupljanje novaca kako bi svaki pas koji naleti na zmiju, mogao da dobije brzu i odgovarajuću terapiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading