KOJI KRALJ! Bivšem šefu poslao poruku i sada mora da plati 110.000 EVRA!

Autor: Republika

Razonoda

30.06.2018

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji jednog mladog Nemca koji je na Novom Zelandu radio u fabrici mleka u prahu, morali su da stave kuću pod hipoteku kako bi platili kaznu od 110.000 evra jer je njihov mezimac poslao neprimeren SMS bivšem šefu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Nemca jedna poruka preskupo koštala/Foto: Ilustracija

Revoltiran što je dobio otkaz, Kristijan Zuker (21) šefu je poslao poruku u kojoj piše da je "ostavio mali poklon na proizvodnoj liniji", javljaju lokalni mediji.

Pola sata kasnije Kristijana je grizla savest, i poslao je poruku da se šali, ali je već bilo kasno - fabrika je već krenula da uništava "kontaminirane" proizvode u skladu sa zakonom.

Fabrika je morala da baci celu pošiljku koja je bila namenjena za izvoz, a ukupna vrednost uništene robe je oko 13 miliona dinara.

Rukovodstvo fabrike je odmah pokrenulo tužbu radi naknade štete, a sud je doneo rešenje u kojem se mladom Nemcu naređuje da isplati pričinjenu štetu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading