ŠOK U KRALJEVSKOJ PORODICI: Japanska princeza hoće da se uda za DOSTAVLJAČA PICE

Autor: Republika

Razonoda

29.06.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Japanska princeza Ajako odlučila je da se uda za dostavljača robe Keija Moriju i zbog toga će morati da se odrekne titule, ali će zauzvrat dobiti jednokratnu pomoć u iznosu od "tričavih" milion dolara.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Princezu je sa budućim suprugom upoznala njena majka, princeza Takamodo, koja je poznavala Keijeve roditelje kroz poslovanje kraljevske porodice sa lokalnom nevladinom organizacijom.

Princeza Ajako ima master diplomu iz socijalnog rada u dobrotvorne svrhe, a tu strast deli sa budućim suprugom, prenosi CNN.

Prošle godine i princeza Mako, prva unuka japanskog cara Akihita i Ajakoina rođaka, takođe je najavila izlazak iz kraljevske porodice kada se verila sa advokatom Keijem Kamurom.

Do 2006. godine kada se rodio princ Hisahito, japanska dinastija Jamato bila je bez muškog naslednika za tron, pa su Japanci tada razmatrali da dozvole ženama da naslede krunu, nakon abdikacije cara Akihita, koja je najavljena za narednu godinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading