TVORCI SERIJE OTKRILI TAJNU: Zašto su Simpsonovi žuti?

Autor: srbijadanas.com

Razonoda

17.06.2018

04:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od producenata Simpsonovih otkrio je odgovore na neke od najvećih misterija ove serije uključujući i to zašto je porodica žuta.

RepublikaFoto: Printscreen/YouTube/Simpsons Clips

Majk Rejs na kultnoj seriji radi od početka njenog emitovanja, od 1989. godine, a sad je izdao knjigu "Springfield Confidential: Jokes, Secrets, and Outright Lies from a Lifetime Writing for The Simpsons", u kojoj daje odgovore na neka od pitanja koja su fanovi najčešće postavljali.

Rejs kaže da je prepoznatljiva žuta boja likova došla sasvim spontano. Boju za originalne likove Meta Groeninga pronašao je bivši animator serije, a Rejs je objasnio da je to učinio zbog bizarnih frizura koje deca u seriji imaju. "Bart, Lisa i Maggie nemaju uopšte kosu, odnosno nema uopšte linija koje odvajaju njihovu kožu od kose. Animatori su odabrali žutu koja je kao kosa, a opet kao koža", rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading