ŠOK! Otkinuo je glavu OTROVNOJ ZMIJI - međutim, obezglavljena ga je UJELA!

Autor:

Razonoda

09.06.2018

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teksašanina koji je odsekao glavu zvečarki zmija je ujela nakon toga i bilo je potrebno 26 doza protivotrova da bi preživeo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Čovek ostao u šoku

Kako je Dženifer Satklif rekla lokalnoj stanici, njen suprug je radio u bašti i ugledao zvečarku dugačku 1,25 metara, kojoj je potom odsekao glavu.

Kada je pokupio ostatke zmije, njega je u stvari ujela glava zmije, jer refleks za ujed kod zmije traje i nekoliko sati nakon što ona ugine.

Satklifova je rekla da je njen suprug odmah dobio napad, zbog čega je prebačen u bolnicu, gde je primio 26 doza protivotrova, preneo je Bi-Bi-Si.

RepublikaFoto: pixabay.com

Više od nedelju dana bilo je potrebno da bi Teksašanin opet bio u stabilnom stanju, mada sa nešto slabijom funkcijom bubrega.

Lekarka Lesli Bojer sa Univerziteta u Arizoni upozorila je građane da ne ubijaju zmije, posebno ne tako što će im odsecati glave.

- To je okrutno prema životinji i ostavlja manji deo koji je otrovan, a koji može da ujede - rekla je Bojerova za sajt "Gizmodo", a prenosi Sputnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading