(VIDEO) NASA OBORILA NLO NA MESECU!

Autor:

Razonoda

03.06.2018

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lovci na vanzemaljce iz organicija Paranormal Krušibl su primetili bizaran objekat u arhiviranim slikama objavljenim od strane američke svemirske agencije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Šokantno!

Načinjene svemirskom leteliocm Apolo 11 1969. godine - malo pre istorijskog sletanja na mesec Nila Armstronga - čini se da slike prikazuju kako je raketa ispaljena iz kratera.

U svemiru nema kiseonika, što znači da je nemoguće da bizarni objekat konvencionalna raketa, koja zahteva gas da bi eksplodirala.

Ipak, NLO entuzijasti veruju da objekat može biti vanzemaljski svemirski brod, ili čak verovatnije - da je smrtonosni projektil ispaljen iz NASA svemirskog broda.

RepublikaFoto: pixabay.com

Na Jutjub snimku koji pokazuje slike, Paranormal Krušibl piše: "Bizarna slika iz arhive Apollo-a koja, čini se, pokazuje NLO krstareću raketu na mesecu".

- Da li je NASA bombardovala vanzemaljske instalacije na površini meseca, verovatno koristeći visoko tehnološke brodove iz tajnog svemirskog programa.

- Vrlo čudan objekat, ne mislim da je vanzemaljski brod, verovatnije je da je nešto što smo mi lansirali, ali na koga i zašto.

Komentarišući video, još jedan lovac na vanzemaljce je ukazao na platformu "u obliku slova V" sa koje NLO mogao da uđe u podzemnu bazu.

On piše: "Ako pratite putanju rakete do sredine slike, primetićete nešto što izgleda kao platforma u obliku slova V, i ulaz u mesec".

Slike su se pojavile kada je Viiliks otkrio da je Hilari Klinton imala tajne sastanke sa bivšim astronautom NASA kako bi razgovarali o ratu u svemiru.

Mejlovi su otkrili da se Klintonova redovno sastajala sa Edgarom Mičelom da bi razmotrila mogućnosti za "svemirski rat".

Mičel - šesti čovek koji je hodao po Mesecu i član Apollo 14 misije - se javno zalagao za potpuno objavljivanje vanzemaljske inteligencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading