(FOTO) JEDNA U BILION FOTOGRAFIJA! ORAO ULOVIO AJKULU!

Autor:

Razonoda

25.04.2018

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste se pitali kako izgleda uživo životinjski lanac ishrane, fotograf sa Floride je uhvatio zapanjujući trenutak na nebu, jer se ne viđa svaki dan orao koji jede ajkulu, dok ona žvaće ribu!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U trenutku kada je fotografisao životinje na nebu, Dok Džon je mislio da orao u kandžama nosi običnu ribu, da bi kasnije, kada je zumirao sliku, shvatio da je hrana ptice zapravo mala ajkula.

- Radnja se odvijala daleko, pa iz prve nisam mogao da vidim kroz objektiv šta se dešava, ali kada sam došao kući i zumirao fotografiju koju sam uradio, ulov je bio ajkula - rekao je Dok Džon za FOKS13 i dodao da je morsko stvorenje veličine stopala. 

Međutim, to nije sve. Kada zumirate fotografiju koju je napravio Džon u blizini plaže Madere, videćete da ajkula u ustima nosi ribu!

Fotograf je imao ludačku sreću, toliku da je uspeo da napravi fotografiju koja se uslika jednom u milijardu slučajeva... Ma malo je milijarda, bilion!

Dakle, pogledajte kako izgleda lanac ishrane:

 

  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading