(FOTO) Žena u marketu platila BANANU 1.060 EVRA!

Autor: Republika

Razonoda

21.04.2018

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena iz Velike Britanije poprilično se uznemirila kada je na računu otkrila da joj je online prodavnica prehrane naplatila 930 funti, odnosno oko 1.060 evra jednu običnu bananu.

Foto: twitter.com/bobbiesgordon
Sporna banana

Bobi Gordon naručila je, kao i mnogo puta do sada, namirnice iz ASDA-e, online prodavnice za kupovinu hrane, ali račun koji je ugledala nakon obavljene kupovine, šokirao ju je. Naime, ASDA joj je običan komad voća naplatila 1.060 evra.

Iako je pomislila kako je u pitanju bezazlena greška na papiru, Bobi je uskoro dobila poruku od banke u kojoj je obaveštavaju da su otkrili prevaru i da su pokušali da joj naplate apsurdni iznos, prenosi Unilad.

- Rekla sam svojoj sedmogodišnjoj ćerki da mora uživati u ovoj banani i ceniti svaki njen zalogaj - priča Bobi.

U međuvremenu oglasila se i uprava prodavnice, izvinjavajući se zbog ''kompjuterske greške'' koja se dogodila.

- Iako su naše banane odlične, čak i mi mislimo da ne vrede toliko i da se dogodila greška s naše strane. Zahvaljujemo se gospođi Gordon što nam je ukazala na ovakav propust koji još uvek istražujemo kako se ovako nešto više nikad ne bi ponovilo - rekao je portparol ASDA-e.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading