JEZIVO! VANZEMALJCI SE HRANE NAŠOM ENERGIJOM! Bivši indženjer NASA zna tačno gde se krije njihova letelica

Autor:

Razonoda

09.04.2018

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši inženjer NASA, dr Norman Bergrun godinama istražuje NLO, a sada otkriva gde se tačno nalazi vanzemaljska letelica koja usisava energiju planete Zemlje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Jedno od šokantnih otkrića u koje NLO lovci i te kako veruju

Naime, on tvrdi da je masivna vanzemaljska svemirska letelica u našem solarnom sistemu i da se skriva unutar Saturnovih prstenova.

Ove tvrdnje su ubrzo objavili američki i ruski mediji sugerišući ne samo da se vanzemaljska svemriska letelica nalazi oko Saturna, već i da ovi misteriozni objekti postoje i oko drugih planeta poput Jupitera, Urana i Neptuna, prenosi webtribune.rs.

Norman Bergrun, veruje da se vanzemaljske svemirske letelice zapravo "hrane energijom planete" preko prstena, kako bi se razmnožile

A ove svemirske letelice nisu nove u našem solarnom sistemu, kaže dr Bergrun. Bivši NASA naučnik je govorio da se vanzemaljske svemirske letelice "razmnožile" u našem solarnom sistemu još od 1986. godine, kada je objavio svoju knjigu “Ringmakers of Saturn".

Kako je ističe Inquisitr: "Bergrun je istaknuti bivši istraživački inženjer NASA koji je napravio velike inovacije u mnogim američkim aeronautičkim, projektilskim i raketnim programima".

On je takođe osvojio mnoge nagrade za nauku i inženjerstvo. Međutim, Bergrunove izjave su bile i ozbiljno kritikovane posle pojavljianja na kontroverznom Jutjub kanalu SecureTeam10, koji je poznat po objavljivanju video-snimaka povezanih sa NLO, koje su mnogi skeptici nazvali lažnima.

Ipak, NLO lovci i paranormalni istraživači veruju u priču dr Bergruna, rekavši da je Bergrun svedok tajnih NASA slika tokom svog rada u Nacionalnom savetodavnom komitetu za aeronautiku (NACA) i Lokin Martin na visoko klasifikovanim vazdušno-kosmičkim projektima. Njegovi zaključci, prema rečima NLO istraživača, zasnivaju se na dokazima koje je prikupio iz snimaka tokom istraživanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading