(VIDEO) DA LI JE OVA SLIKA BOGORODICE DOKAZ O VANZEMALJCIMA?

Autor: Republika

Razonoda

30.03.2018

06:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomen NLO postoji otkad i ljudski rod. Skeptici za svaki neidentifikovani leteći objekat tvrde da je to ili nova tajna letelica američke vojske ili neko supernapredno oružje budućnosti.

Foto: youtube.com/Mystery
Iznad glave je naslikan NLO

Međutim, šta je sa dokazima iz starih ili čak drevnih vremena kada su ljudi samo sanjali o letenju. Jedan takav pronađen je upravo na slici Bogorodice starog firentinskog majstora Domenika Girlandaja. 

Na slici iza Bogorodičinog ramena vidi se nešto što neodoljivo liči na letelicu iz budućnosti. Kada se taj deo uveća, moglo bi se reći da je to NLO!

Dokazi se mogu pronaći i u novijoj istoriji. Primera radi, astronauti NASA su sa Apola 11 kontroli u Hjustonu poslali čudnu poruku: Da li znate gde je S-4B (deo rakete) u odnosu na nas?'". Razlog tome navodno je bio taj što je nešto kružilo oko Apola, a to definitivno nije bio deo rakete. Najčudnije u svemu jeste to što je deo rakete u tom trenutku bio skoro 10.000 kilometara dalje.


A broj pilota koji mogu da posvedoče o raznim čudnim susretima na nebu ne treba ni pominjati. 

Sa druge strane, i čuveni institut SETI koji traga za dokazima o postojanju inteligentnog života u svemiru, zabeležio je  2003. neobjašnjiv radio-signal iz dela svemira u kom nema ni zvezda, ni planeta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading