Prodala nevinost holivudskom glumcu za čak 1,2 MILIONA DOLARA!

Autor: Republika

Razonoda

28.03.2018

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Studentkinja Jasmin (26) zaklela se da će prodati svoju nevinost najvišem ponuđaču, što je i učinila.

RepublikaFoto: pixabay.com
Devojka prodala svoju nevinost glumcu za ogroman novac/Foto: Ilustracija

Ona je pristala na finalnu ponudu od 1,2 miliona evra koja je stigla od poznatog holivudskog glumca, čije ime ne želi da otkrije.

Jasmin je privukla pažnju prošle godine kada je svoju nevinost ponudila na aukciji kako bi prikupila sredstva za pokretanje sopstvenog biznisa.

Kako tvrde sa stranice gde je odrađena aukcija holivudski glumac koji živi u Los Anđelesu nadmašio je biznismena iz Minhena i fudbalsku zvezdu iz Mančester junajteda.

"Primopredaja" treba da se obavi u aprilu, a Jasmin tvrdi da je pre konačne odluke otišla na večeru sa svom trojicom ponuđača, za koju kaže da je bila neverovatna.

- Roditelji me podržavaju od samog početka. Sve znaju i slažu se. Imam 26 godina i znaju da sam dovoljno odrasla da odlučujem šta ću učiniti sa svojim telom - objasnila je Jasmin. 

Veliki je fan glumca koji će joj skinuti mrak.

- Više sam nervozna zbog toga što sam fan, nego što ću izgubiti nevinost. Ali, ko zna, možda budem više nervozna kada stignemo do kreveta - kaže ona i dodaje: "Mislim da bi svaka devojka učinila istu stvar na mom mestu, nego da izgubi nevinost sa muškarcem sa kojim će kasnije raskinuti."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading