(VIDEO) BIZARNA ODLUKA SUDA: Sahranili ga živog?!

Autor: telegraf.rs

Razonoda

17.03.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdnje jednog čoveka da je živ odbacio je sud u Rumuniji pošto je muškarac zvanično registrovan kao - pokojnik! Konstantin Reliu (63) se preselio u Tursku 1992. godine, zbog posla i nije imao nikakvog kontakta sa porodicom skoro 20 godina, piše Independent.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pošto njegova žena nije ništa znala o njemu od 1999. godine, pretpostavila je da je on preminuo i izvadila potvrdu o smrti, 2016. godine. Potom je Konstantin Reliu uhapšen u Turskoj jer mu je dozvola za boravak u zemlji istekla, pa je deportovan.

Pošto se vratio u Rumuniju, otkrio je da je proglašen mrtvim i da zbog te činjenice ne može da radi. Reliu se obratio sudu, ali je izgubio jer je njegova žalba navodno stigla prekasno.

- Zvanično sam mrtav, iako sam živ, nemam prihoda i jer sam proglašen mrtvim, ne mogu da radim- kaže Reliu.

On kaže da želi da se vrati u Tursku gde ima firmu, ali prvo mora da povrati svoj identitet i da poništi potvrdu o smrti, da bi mogao da napusti zemlju.

Pogledajte njegovu priču:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading