(FOTO) NJEN SIN JE ZOMBI I JEDE KRVAVU TORTU: Da li ova majka ima dobar razlog da PROSLAVLJA Helovin?!

Autor:

Razonoda

15.03.2018

05:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ejmi Luis iz Brizbejna u Australiji postala je predmet napada i uvreda na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografije sina s tortom u obliku krvavog mozga - izgledao je kao zombi koji taj mozak jede. Ono što nisu znali jeste da se iza toga krije srceparajuća priča.

RepublikaFoto: pixabay.com
Teška priča - ne sudite knjizi prema koricama!

Na rođenju Feniksovo srce nije kucalo 13 minuta. Ejmi je mislila da je njen dečak preminuo, a onda se na Noć veštica desilo čudo.

- Bila sam prestravljena kada su mi doktori rekli da se posteljica odvojila, ali da mu srce ne kuca. Pomislila sam da se takve stvari dešavaju i da će sve biti OK. Ali kada su ga izvadili i nije zaplakao, srce mi se slomilo. Bila sam besna - ispričala je Ejmi svoj najteži trenutak u životu, piše Dejli mejl.

Doktori su dali sve od sebe da ožive bebu, a Ejmi i njen verenik Gari Vilkinson bili su uvereni da je umro.

 

 

- Čula sam kako pokušavaju da ga ožive iznova i iznova, dok je on ležao beživotno. Osećala sam se bespomoćno jer mi ništa nismo mogli da uradimo. Doktor je seo pored mene a ja sam rekla "On je otišao, zar ne? On je mrtav".  Doktor mi je samo stisnuo ruku - opisala je Ejmi potresno iskustvo sa porođaja.

Beba nije disala 13 minuta, a onda je sestra počela da viče: "Vratio se!" Doktori su uspeli da ga ožive 31.oktobra na Noć veštica. Posle četiri dana kontrole i rađenja svih potrebnih analiza, roditeljima je bilo dozvoljeno da vide prvi put bebu.

Za prvi rođendan organizovana tematska žurka - zombi

- Pomislila sam kako je zombi torta odlična za dečaka kog su proglasili mrtvim pa je čudesno oživeo na Noć veštica. Oduvek sam bila drugačija od drugih, kreativna. Zvali smo ga našim malim zombijem od trenutka kad je oživeo - ispričala je majka i dodala kako je Feniks uživao dok je jeo neobičnu tortu.

Međutim, zombi prizor nije se dopao svima pa su se neke mame pobunile kada je Ejmi objavila fotografije na jednoj grupi na Fejsbuku gde su roditelji razmenjivali iskustva.

Uvrede na račun majke

- Rekle su da sam morbidna i bezosećajna, a da su fotografije jezive. Jedna majka je napisala kako bi baš volela da sam  izgubila sina pa bi onda znala kako se osećaju ljudi kojima se to dogodilo - ispričala je ona.

Međutim, kada su saznale šta su ona i njena beba preživele na rođenju, neke mame su se izvinile.

- Kada pogledate nekoga na ulici ili vidite nešto na društvenim mrežama, ne možete da znate šta tu osobu tišti i kroz kakav pakao je možda prošla u životu - rekla je Ejmi na kraju razgovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading