(VIDEO) ŠTA SAD? Kupio i pojeo pahuljice kojima je rok istekao PRE 21 GODINU!

Autor: Republika

Razonoda

12.03.2018

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica iz Litltona u Koloradu šokirala se kada su otkrili da je pahuljicama, koje su proteklog ponedeljka kupili u marketu "Volmart", rok trajanja istekao - pre 21 godinu!

RepublikaFoto: youtube.com/Zachary Alan Betts
Sporne pahuljice

Porodica Karliz kupila je kutiju pahuljica "Quaker", ali nisu znali da su platili prehrambenu relikviju.

Džošiah i Antea Karliz seli su jednog jutra za sto i pripremili pahuljice. Kada su počeli da ih jedu nešto im nije odgovaralo. 

- Počeo sam da ih jedem i pomislio kako je ukus neobičan. Međutim, nastavio sam ne pridavajući tome posebnu pažnju - kaže Džošiah koji je pojeo punu činiju. Njegova žena je nakon nekoliko zalogaja odustala i pogledala datum na kutiji. Pisalo je da je krajnji rok upotrebe februar 1997. godine. 

- Nakon dva zalogaja nisam više mogla da jedem. Pogledala sam datum i rekla suprugu: "Mislim da će ti postati jako mučno" - ispričala je. 

Srećom, prastare pahuljice na Amerikanc nisu ostavile traga te tvrdi da se sve vreme dobro oseća.

Zbog celog slučaja kontaktirali su ih lokalni mediji koji su "Volmartu" poslali pitanja. Kompanija je odgovorila da slučaj prastarih pahuljica na svojim policama još istražuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading