IZAŠAO NA PRVI SASTANAK SA DEVOJKOM, A ONA MU PRIREDILA OVO U RESTORANU: Kad je video šta mu se sprema, učinio je najluđi potez

Autor:

Razonoda

15.10.2023

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić ju je samo posmatrao pre nego što je rešio da uradi nešto što ne bi svako

IZAŠAO NA PRVI SASTANAK SA DEVOJKOM, A ONA MU PRIREDILA OVO U RESTORANU: Kad je video šta mu se sprema, učinio je najluđi potez

Foto: pixabay.com

Jedna TikTokerka objavila je priču o svom poslednjem iskustvu sa muškarcem, s kojim je prvi put izašla na piće.

Kada je videla da ju je odveo u restoran u kojem se služe veoma ukusni morski plodovi, naručila je umesto pića tanjir sa ostrigama.

Dok je on ispijao piće, ona je već pojela čak 48 ostriga za stolom! Muškarac je u jednom momentu ustao, navodno otišao u toalet, ali zapravo je pobegao kući.

Ispostavilo se da nije hteo da plati više od jednog pića to veče za oboje, kao i da nije očekivao da će TikTokerka tako navaliti na ostrige kao da joj je poslednji obrok u životu.

- Čekala sam ga pola sata da se vrati. Kad sam shvatila da je pobegao kući, sutradan smo se čuli i rekla sam mu da je ružno da se beži sa sastanka. Poručio mi je da ju je pozvao na piće, a ne na večeru, te da može da joj pošalje novac za piće koje je on pio to veče - rekla je TikTokerka.

U njenu odbranu stalo je manje TikTokera, smatrajući da su ostrige zaista mamac za večeru i da nije uradila ništa loše.

“Umesto da je stojički ostao s tobom za stolom, pobegao je kao kukavica”, napisala je jedna devojka.

Ipak, bilo je više onih koji su iskritikovali TikTokerku.

“Ne možeš izaći sa novom osobom u svom životu prvi put na piće i krenuti na svoju ruku da naručuješ. Možda nije imao novca kod sebe za nešto više, možda si ga samo razočarala”, napisao je jedan momak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading