“MUŠKARCI SU ME PROZIVALI, A ŽENE SU MI SE PODSMEVALE”: Fitnes instruktorka zbog BIZARNOG RAZLOGA promenila svoje ime

Autor:

Razonoda

09.10.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovala je da će početni talas proći, ali on se samo pogoršavao, zbog čega je bila prinuđena na drastičnu promenu

“MUŠKARCI SU ME PROZIVALI, A ŽENE SU MI SE PODSMEVALE”: Fitnes instruktorka zbog BIZARNOG RAZLOGA promenila svoje ime

Foto: pixabay.com

Siri Prajs iz Škotske, fitnes instruktorka po zanimanju, morala je da promeni svoje ime, iako ono ima jako lepo značenje:

“Prelepa žena koja te vodi ka pobedi”.

Siri je, kako se može pretpostaviti, imala velikih problema u komunikaciji i na ulici jer su se telefoni stalno aktivirali u njenoj blizini.

Budući da se zvala se isto kao virtuelni asistent koji Apple stavlja na svoje uređaje (Siri - Speech Interpretation and Recognition Interface), njeno ime je sada – Siz.

Svaki put kada bi se ovoj devojci neko obratio sa "hej Siri”, aktivirao bi se glasovni asistent na telefonima, što je naročito bilo često u teretani u kojoj je zaposlena.

Oni koji dolaze u teretanu najčešće su je zvali upravo tako, a i njenom je dečku trebalo dosta vremena dok se nije navikao da joj se obraća drugačije.

Uz nedavnu promenu koju je Apple uveo, problemi su postali još veći - sada je dovoljno samo da se kaže "Siri".

- Ljudi više ne mogu ni da izgovore moje ime - besna sam - rekla je ona za britanske medije, objašnjavajući zbog čega se odlučila na promenu imena u Siz, prenosi Zimo.

Siz je dodala da je zbog imena često bila predmet podsmeha drugih žena na javnim mestima, dok je muškarcima to služilo kao povod da joj dobacuju i prozivaju je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading