“SRAM TE BILO! BOG ĆE OD TEBE DIĆI RUKE!”: Direktor škole ŽESTOKO IZVREĐAO učenicu generacije zbog onoga što je napravila na žurci

Autor:

Razonoda

07.10.2023

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dala je sve od sebe da uspe u svakom segmentu školovanja, ali došao je jedan trenutak opuštanja na koji nije računala

“SRAM TE BILO! BOG ĆE OD TEBE DIĆI RUKE!”: Direktor škole ŽESTOKO IZVREĐAO učenicu generacije zbog onoga što je napravila na žurci

Foto: youtube.com/Unfiltered with Kiran

Sedamnaestogodišnja Kejli Timone iz američke države Luizijane bila je đak generacije i omiljena čirlidersica u školi.

Apsolutno najpopularnija devojčica koja je zbog besprekornog vladanja i stalnih vannastavnih aktivnosti uspela da se pre nekoliko meseci čak dokopa i stipendije škole.

Njenoj sreći tada nije bilo kraja, ali sada je sve uprskala. Možda i ne bi da je u pitanju neka druga američka država, ali u Luizijani se ovakvi potezi u školi baš i ne praštaju.

Zbog jednog gesta na žurci u gradiću Vokeru ostala je bez školske stipendije, preporuke direktora za koledž i što je najgore – bez sigurne ulaznice za raj.

Kejli je sa drugaricama prisustvovala žurci kojoj su se svi jako veselili da bi u jednom momentu sebi dopustila trenutak opuštanja.

Njena nesreća bila je u tome što je lokalni di-džej sve snimao, pa tako i trenutak kada je Kejli krenula da – tverkuje.

Ovaj potez u potpunosti se kosio sa savršenim imidžom devojčice u školi, a da sve krene po zlu, pobrinuo se di-džej koji je snimke sa žurke kačio na svom Instagram profilu.

Na jednom od njih primećeno je Kejlino tverkovanje i što je još gore, snimak je došao do religioznog direktora škole koji ju je narednog jutra pozvao na razgovor.

- Direktor škole Džejson Sent Pjer rekao mi je da treba da se sramim svog ponašanja i da će i Bog dići ruke od mene. Rasplakala sam se. Dodao je da je zabrinut da li ću posle ovog uopšte ići u raj ili je za mene zapravo pakao - dodala je kroz suze Kejli Timone.

Di džej Sevidž koji je objavio snimke bio je zapanjen scenariom koji je usledio posle žurke.

- Devojčice su se samo zabavljale. Gospode Bože, pa viđao sam daleko gora ponašanja devojaka po žurkama, ovde nije bilo ništa sporno - rekao je on za blog Unfiltered with Kiran.

Kejli je bila užasnuta posledicama.

- Ostala sam bez školske stipendije, a čula sam i da mi direktor sada neće pomoći kada se budem prijavljivala za koledž. Sve što sam na žurci radila bila je zabava. Nevina, obična zabava. Sada mi se život raspao - rekla je uplakana Amerikanka.

Njena majka tražila je razgovor sa direktorom smatrajući da ovo nije privatna ili verska škola, već državna ustanova.

- Nema pravo da diskutuje sa mojom ćerkom na temu Boga, raja i pakla! Nisu svi pobožni na isti način niti je potrebno pretiti deci - poručila je Kejlina majka.

Priča je otišla najdalje što je mogla. Cela Amerika danas piše o Kejli. U mnogim drugim školama đaci su ovih dana nosili majice s podrškom Kejli, na kojima je pisalo “Pustite devojku da pleše” i “Ja sam uz Kejli Timone”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading