HAOS NA LETU IZ DUBAIJA: Putnik toliko prdeo, da je čak izbila i tuča

Autor: Republika

Razonoda

19.02.2018

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avion koji je saobraćao iz Dubaija do Amsterdama morao je da bude preusmeren i prinuđen da neplanirano sleti u Beču, pošto je usred leta izbila tuča među putnicima. Razlog za svađu: jedan od putnika odbio je da prestane da pušta gasove!

RepublikaFoto: pixabay.com

Pilot "Transavija erlajns"a odlučio je da neplanirano "svrati" do Austrije pošto su se stvari u letelici otrgle kontroli, piše Newsrepublic.net. De Telegraaf je izvestio da su se dvojica Holanđana pobunila kada je putnik koji je sedeo pored njih uporno glasno prdeo. Oni su ga zamolili da prestane, a požalili su se i posadi aviona. Ipak, putnik je bio nezadrživ u gušenju svojih saputnika.

Ostalo je nejasno da li je čovek možda patio od nekog medicinskog problema.

Letelica je proizemljena u trenutku kada su dvojica putnica rešila da uzmu stvari u svoje ruke. Austrijska policija je ušla u avion i izvela četvoricu putnika, međutim, niko nije uhapšen jer niko od privedenih nije prekršio nijedan austrijski zakon.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da se incident ove vrste dogodio u avionu. U julu prošle godine, avion American Airlines-a morao je da bude evakuisan pošto je jedan muškarac toliko zagadio vazduh oko sebe, da je mnogim putnicima bilo muka, a pojedine je zabolela glava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading