LUDILO: Čovek nedeljama dobija besplatnu picu koju nije naručio!

Autor: telegraf.rs

Razonoda

18.02.2018

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački advokat Gvido Grole ovih dana suočava se sa "problemom" - već dvadesetak dana na posao dostavljaju mu picu koju nije naručio.

RepublikaFoto: pixabay.com
Nemački advokat 20 dana dobija besplatnu picu

Ovaj advokat muku muči sa pozivima iz raznih picerija, koje ga obaveštavaju da je njegova velika porudžbina na putu. Da stvar bude bizarnija, obaveštenja o dostavi stižu mu i na mejl.

Kako kaže, dobija picu za picom, u različita doba dana, a da ih uopšte nije poručio. U kancelariju mu je dostavlejno više od 100 pica iz nekoliko različitih picerija širom Dortmunda, a da on i dalje ne može da shvati zbog čega.

Za većinu ljudi to bi verovatno bila dobra vest, da im i bez poručivanja svakodnevno stiže besplatna pica na posao. Ipak, za Grolea je ovo previše, jer ga učestale dostave ometaju u poslu.

Za sada nije poznato da li je neprekidna dostava delo nekog manijaka opsednutog picom, nezadovoljnog klijenta ili posledica nekakve greške u internet službi za dostavu.

Da ne bude sve monotono, Grole je počeo da dobija i nenaručeni suši i grčku hranu. Obratio se i policiji za pomoć, ali kako stvari stoje, nema velike koristi od toga.

Srećom, lokalni restorani i službe za dostavu počeli su da shvataju šta se dešava kada su primetili da se pojavljuje veliki broj narudžbina na njegovo ime u kratkom vremenskom periodu, pa su počeli da proveravaju s njim pre nego što krenu ka njegovoj kancelariji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading