KRVNA GRUPA ODREĐUJE SVE U ŽIVOTU: Sa nultom se rađaju sportisti, sa A lekari...

Autor:

Razonoda

31.03.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje razne teorije i verovanja o tome kako krvna grupa može da utiče na karakteristike ličnosti i ponašanje ljudi, kao i na izbor zanimanja...

KRVNA GRUPA ODREĐUJE SVE U ŽIVOTU: Sa nultom se rađaju sportisti, sa A lekari...

Foto: pexels.com

U Japanu i Koreji veruju da se čovekov karakter i njegova budućnost mogu "videti" na osnovu krvne grupe. Japancima ona predstavlja važan faktor pri odabiru partnera, zapošljavanja i životnog uspeha. Iako ne postoje jasni naučni dokazi koji bi potvrdili te tvrdnje, evo nekih zanimljivosti o krvnoj grupi i karakterima ljudi.

Krvna grupa O

Smatra se da su osobe sa krvnom grupom O često energične, ambiciozne, samouverene i društvene. Takođe se veruje da su skloni preuzimanju rizika, a da su dobre vođe i organizatori.

Neka zanimanja koja se smatraju prikladnim za osobe sa krvnom grupom O uključuju menadžere, preduzetnike, vojnike, sportiste i policajce.

Krvna grupa A

Republika

Foto: Shutterstock

Foto: Ilustracija

Osobe sa krvnom grupom A su savesne, tačne, uredne, kreativne i osetljive. Takođe se veruje da su dobre u radu sa ljudima, ali mogu da budu preterano stidljive ili anksiozne.

Neka zanimanja koja se smatraju prikladnim za osobe sa krvnom grupom A uključuju bibliotekare, računovođe, farmaceute, lekare i istraživače.

Krvna grupa B

Republika

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Osobe sa krvnom grupom B su nezavisne, kreativne, fleksibilne i optimistične. Takođe se veruje da su dobre u rešavanju problema, ali mogu da budu i tvrdoglave i nezainteresovane za mišljenje drugih.

Neka zanimanja koja se smatraju prikladnim za osobe sa krvnom grupom B uključuju umetnike, novinare, arhitekte, programere i psihologe.

Krvna grupa AB

Republika

Foto: Shutterstock

Foto: Ilustracija

Osobe sa krvnom grupom AB su uravnotežene, pouzdane, inteligentne i taktične. Takođe se veruje da su dobre u pronalaženju kompromisa i rešavanju konflikata, ali da mogu da budu i introvertnije od drugih osoba.

Neka zanimanja koja se smatraju prikladnim za osobe sa krvnom grupom AB uključuju diplomate, novinare, psihijatre, umetnike i profesore, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading