MISTERIJA VATRENE KUGLE: Nije se čuo nikakav zvuk, samo se videla jarka lopta na nebu!

Autor: Republika

Razonoda

04.02.2018

05:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek se sa poverenjem i poštovanjem se gledalo na izjave pilota i astronauta koji rade za vojsku. Jedan od njih bio je i neimenovani penzionisani astronaut koji je 2013. godine na nebu iznad Teksasa ugledao narandžastu vatrenu loptu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Kada sam pogledao u nebo, video sam veliku, narandžastu, jarku loptu koja se brzo pomerala - rekao je u svojoj izjavi.

Nakon nekoliko minuta, grupa od tri slična objekta proletela je istim putem, a tri minuta kasnije još dva takva objekta. Nije se čuo nikakav zvuk, a njegova pretpostavka kao stručnjaka koji je bivši pilot komercijalnih letova i astronaut jeste da je sijanje posledica sagorevanja u atmosferi.

- Kretali su se mnogo brže od satelita koji orbitiraju ili aviona, ali sporije od meteora i nisu menjali boju kao što meteor čini pri ulasku u atmosferu. Nemam objašnjenje za ovo što smo videli - rekao je.

Ova pojava je do dan danas ostala misterija!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading