ŽELITE TOPLIJI STAN A NEMATE NOVCA DA TO I PLATITE!? Ovaj trik sa aluminijumskom folijom će vam to i omogućiti!

Autor:

Razonoda

17.12.2022

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni koji su isprobali ovu metodu tvrde da ovo povećava toplotu kao da su uključili još jedan radijator u prostoriji.

ŽELITE TOPLIJI STAN A NEMATE NOVCA DA TO I PLATITE!? Ovaj trik sa aluminijumskom folijom će vam to i omogućiti!

Foto: pixabay.com

Ako želite da vam u ovim hladnim danima u stanu bude toplije, a da za to ne platite dodatno, donosimo dva odlična saveta – jeftina i praktična. Oni koji su isprobali ovu metodu tvrde da ovo povećava toplotu kao da su uključili još jedan radijator u prostoriji.

Savet 1

Zalepite na zid iza radijatora bilo koji reflektujući materijal, recimo aluminijsku foliju za domaćinstvo ili foliju za zaštitu vetrobranskog stakla automobila od sunca. Radijator će prestati da greje zid, toplota će prestati da odlazi napolje kroz spoljne zidove i reflektovaće će se direktno u sobu.

Savet 2

Zalepite komad aluminijske folije na komad kartona, tako da sjajna strana folije bude spolja, pa stavite karton između zida i radijatora.

Naravno, strana s folijom treba da bude okrenuta prema radijatoru. Ovako će se toplota ‘odbijati’ o površinu folije i vraćati se u vaš dom, umesto da je ‘upiju’ zidovi, piše Kucnisavjetnik.com.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading