OVO JE NAVIJAČICA KOJA JE ZAMALO ZAVADILA KATARSKOG ŠEIKA SA ŽENOM! Nije u Dohi samo zbog utakmica, a evo za koga je UDATA! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Razonoda

01.12.2022

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak na kom katarski šeik maše brazilskoj navijačici i dalje je aktuelan, a sada je otkriveno ko je čuvena Brazilka.

OVO JE NAVIJAČICA KOJA JE ZAMALO ZAVADILA KATARSKOG ŠEIKA SA ŽENOM! Nije u Dohi samo zbog utakmica, a evo za koga je UDATA! (FOTO/VIDEO)

Foto: printskrin/instagram

Atraktivne navijačice napravile su opštu pometnju na Svetskom prvenstvu u Kataru.

 

Društvene mreže juče su bile preplavljene snimkom na kom katarski šeik Hamad Halif Al Tani maše brazilskoj navijačici. Dok je on sa osmehom pozdravljao atraktivnu plavušu, svi su brujali o reakciji njegove supruge Moze bin Naser.

 

Čitava priča dobila je novi epilog i mediji su sada saznali o kome se radi. Navijačica Brazila zove se Desire Soares, ima 53 godine i uspešna je preduzetnica. Desire je supruga poznatog sportskog novinara Galvaa Buena, koji je u Katar došao kako bi izveštavao o Svetskom prvenstvu.

Ipak, to nije jedini razlog zašto je ovaj par u Dohi. Putovanje su iskoristili i kako bi proslavili godišnjicu braka. Desire i Galvao u braku su već 22 godine i imaju sina. Brazilka je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa često deli trenutke sa svojim suprugom. U poslednjih nekoliko dana, Desire je objavila fotke sa plaže i ne libi se da pokaže kako izgleda u kupaćem, iako gazi šestu deceniju, piše Mondo.

Više slika lepe navijačice možete pogledati ispod:

 

 

Ispod njenih fotografija i snimaka nalaze se brojni komplimenti, mahom od jačeg pola: "Kakva lepotica","Koliko divna fotka, dobro ti stoji kupaći","Galvao je odličan fotograf, izgledaš prelepo"...

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading