TORANJ CENTRAL PARKA GUBI TITULU NAJVIŠE STAMBENE ZGRADE NA SVETU! U Dubaiju se gradi NEBODER koji će nadmašiti visinu zgrade na Menhetnu, a na vrhu će imati KRUNU! NESTVARNO! (VIDEO)

Autor:

Razonoda

22.11.2022

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građevinska firma "Binghatti" iz Dubaija udružila se sa kompanijom luksuznog nakita Jacob&Co kako bi izgradili zgradu, za koju tvrde da će biti najviša stambena zgrada na svetu.

TORANJ CENTRAL PARKA GUBI TITULU NAJVIŠE STAMBENE ZGRADE NA SVETU! U Dubaiju se gradi NEBODER koji će nadmašiti visinu zgrade na Menhetnu, a na vrhu će imati KRUNU! NESTVARNO! (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen

Toranj Central Parka u Njujorku koji oduzima dah će izgubiti svoju krunu kao najviša stambena zgrada na svetu, pošto se u Dubaiju gradi neboder za koji se nadaju da će nadmašiti visinu zgrade na Menhetnu.

Građevinska firma "Binghatti" iz Dubaija udružila se sa kompanijom luksuznog nakita Jacob&Co kako bi izgradili zgradu, za koju tvrde da će biti najviša stambena zgrada na svetu, i to sa vrhom u obliku krune.

Za sada rekord drži njujorški Central Park Tower (472,4 metara), dok konačna visina nebodera "Burj Binghatti" još nije precizirana.

Kako je rečeno iz građevinske firme, trebalo bi da ima više od 100 spratova, sa dvosobnim i trosobnim stanovima u okviru Business Bay četvrti.

Koncept takozvanog "hipertornja" će uključivati bazen sa pogledom na horizont Dubaija, kao i internu uslugu koja nudi privatne kuvare, telohranitelje, šofere i kuvare.

- Tornjevi u obliku dijamanta koji su na vrhu nebodera podsećaju na stvarnu krunu, ukras jedinstvene finoće inspirisan dizajnom fino rezanih dragulja Jacob & Co. Ovo je vrhunac luksuznog narativa koja dodaje dalju veličanstvenost obrisu grada - rekao je Muhamed Binghatti.

Asimetrični toranj se oblikuje i očekuje se da će biti završen do 2024. godine.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading