TRIK KOJI POSTAJE NAGAZNA MINA: Opasan trend kruži mrežama - pa, da li ovako može da se peče meso?

Autor:

Razonoda

19.11.2022

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Internetu kruži opasan trend pečenja mesa. Može da vam uništi zdravlje, ali i kuću!

TRIK KOJI POSTAJE NAGAZNA MINA: Opasan trend kruži mrežama - pa, da li ovako može da se peče meso?

Foto: TikTok/Printscreen

Navikli smo da na društvenim mrežama viđamo razne fore i fazone, a koje dolaze od strane kako stručnih, tako i nestručnih ljudi. Ukoliko ne merimo triput, možemo vrlo lako da ugrožimo sopstveno zdravlje.

Pa tako, stručnjaci upozoravaju na nedavno popularan trend koji kruži na društvenoj mreži TikTok. Reč je o pečenju mesa u tosteru, a što može vrlo lako da dovede do požara u vašoj kući, ali i zdravstvenih problema. Na snimku, vidi se kako jedna korisnica hvataljkama vadi dva komad mesa iz tostera. Klip, koji je već pogledalo milion ljudi, izazvao je zabrinutost kod nadležnih i zbog nedovoljno pečenog meso.

Londonska vatrogasna brigada je čak i na Tviteru podsetila ljude da koriste električne uređaje samo za njihovu namensku upotrebu. "Ne spremajte meso u tosteru", napisali su oni.

Sam video pečenja mesa u tosteru, naišao je na osudu ne samo nadležnih lica, već i korisnika, s obzirom da je ova devojka prethodno spremala hamburger na pegli, viršle u mašine za sušenje veša i špagete i ćufte u kuvalu. Mnogi ljudi su označili poznatog kuvara, Gordona Remzija, u nadi da će joj slavni kuvar objasniti kako se sprema meso.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading