MUŠKARCIMA VILICA OTPADNE KAD PROĐE PORED NJIH: Ovoj policajki bi svi dali da ih HAPSI! (FOTO,VIDEO)

Autor:

Razonoda

10.11.2022

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Ramirez je policajka iz Kolumbije koja je stekla svetsku popularnost zbog svog vrlo atraktivnog izgleda.

MUŠKARCIMA VILICA OTPADNE KAD PROĐE PORED NJIH: Ovoj policajki bi svi dali da ih HAPSI! (FOTO,VIDEO)

Foto: Printscreen

Stekla je popularnost na globalnom nivou zbog svog atraktivnog izgleda i muškarci širom sveta su izjavili da su zaljubljeni u nju. I ne samo to, oni "mole" da im bar ona stavi lisice, prenosi Mondo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Ramirez (@dianelly_17)

Ovakve komentare joj ostavljaju ispod slika na njenom Instagram profilu. Njoj je čast da se bori protiv kriminala i moda i posao internet influensera nije nešto što spada u njenu sferu interesovanja.

- Da imam priliku da ponovo biram čime ću se baviti, ne bih oklevala ni jednog trenutka i ponovo bih odabrala da postanem policajka. Ja sam postala ovo što sam sada zahvaljujući ovoj instituciji - započinje priču Dijana.

Rekla je da se nikada ne bi odrekla svoje karijere zbog drugih profesija poput manekenstva ili influensera.

- Sve u svom životu dugujem nacionalnoj policiji koja je od mene napravila profesionalca i ženu kakva sam danas - dodaje ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Ramirez (@dianelly_17)

Ona je nedavno nominovana za ličnost u policiji koja je imala najveći uticaj na kolumbijsko društvo. Ova nagrada se odnosi i dodeljuje onima koji svojim primerom i profesionalizmom kreiraju digitalni sadržaj koji dopire do velikog broja ljudi.

- Za mene je čast što predstavljam policiju sa ovom nominacijom. Društvene mreže prikazuju moj rad, trud i posvećenost. Svi zajedno doprinosimo napretku našeg društva kao i napretku naše države - zaključuje Dijana.

Ispod svake fotografije Dijane se vide mnogobrojni komentari njenih fanova. Najviše ih ima u muškoj populaciji, naravno. Samo neki od komentara su: "Najlepša policajka na svetu"; "Lepa, zgodna i harizmatična - šta više tražiti od žene?" i "Prelepa je, obožavam je!".

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading