MISLILA JE DA JE TAČKA U OKU SAMO MRLJA: Da nije bilo uspomene sa Fejsbuka koja je PRESTRAVILA, ko zna da li bi bila ŽIVA (VIDEO)

Autor:

Razonoda

10.11.2022

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna žena je otkrila da joj upravo uspomena sa fejsbuka pomogla da prepozna opasnu bolest.

MISLILA JE DA JE TAČKA U OKU SAMO MRLJA: Da nije bilo uspomene sa Fejsbuka koja je PRESTRAVILA, ko zna da li bi bila ŽIVA (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram

Dženifer Pineirovigo je prvo primetila malu tačku ispod oka na desnoj strani lica, ali je ignorisala, misleći da je to samo mrlja. Ali nakon što se pojavila uspomena na Fejsbuku iz 2020. godine, koja pokazuje isto mesto, učiteljica iz Sopčopija, Florida, SAD, postala je veoma zabrinuta, prenosi Najžena.rs.

U martu 2022, Dženifer je dijagnostikovan karcinom bazalnih ćelija - vrsta raka kože koja se često razvija na područjima koja su najviše izložena suncu, uključujući lice. Sada 40-godišnjakinja podstiče druge da redovno nose kremu za sunčanje jer podiže svest o raku kože.


Kada je prvi put primetila znak, Dženifer je zakazala pregled kod dermatologa, ali nakon što je počeo da bledi, otkazala je. „Šest meseci kasnije, na mom Fejsbuku se pojavila uspomena“, rekla je ona. „To je bila fotografija koju sam postavila pre dve godine, a mesto je bilo veoma čisto na mom licu. „Palo mi je na pamet da je to možda razlog za zabrinutost, pa sam rezervisala još jedan termin.

- Tada sam dobila dijagnozu raka kože i bilo je poražavajuće. Nakon dijagnoze, Dženifer je zakazana za operaciju, koja je uključivala odsecanje tankih slojeva kože dok ne bude više znakova kancerogenih ćelija. Rekla je: „Nisam uspavana tokom ove procedure, korišćena je samo lokalna anestezija''.

- Nakon što su uzeli prva tri sloja kože, počela sam da se pomalo brinem jer sam samo mogla da vidim štetu koju je ostavio iza sebe. „Doktor je čak došao i rekao mi da će mi biti potrebna rekonstrukcija. „Potom su uklonili još dva sloja i onda su bili sigurni da nema više kancera.

Dženifer je tada odmah upućena plastičnom hirurgu koji je sredio to područje i zakazao joj operaciju. 

Trebalo je oko dva meseca da zaraste i uključila je još jednu operaciju za lečenje ožiljka, nakon što su lekari otkrili da ima blagu alergiju na mast koju je koristila da bi pomogla da ožiljak izbledi.

- Tužna sam što moram da se borim sa malim ožiljcima na licu do kraja života", rekla je Dženifer. „Ali zauvek ću biti zahvalan na činjenici da sam poslušala intiuciju i zapravo otišla kod dermatologa, jer da nisam, sada bih bila mrtva.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading