Kupila je kauč preko Fejsbuka, a kada je saznala zbog čega je prošla jeftino, nije joj bilo dobro!

Autor:

Razonoda

06.11.2022

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kupovina stvari preko interneta, pogotvo kada ne znate istoriju robe koju ste namerili da pazarite, ponekad može da vas nasmeje do suda, pogotovo kada vam drugi "otvore oči".

Kupila je kauč preko Fejsbuka, a kada je saznala zbog čega je prošla jeftino, nije joj bilo dobro!

Foto: Printskrin/TikTok/malloryonthemoon

Amerikanka Melori iz Čikaga, influenserka sa TikToka, podelila je sa svojim pratiocima snimak kreveta koji je kupila preko Fejsbuk Marketspejsa. Ono što je sivma zapalo za oko, pa i ono zbog čega ga je u biti i kupila, bio je oblik.

 

 

Naime, budući da se preselila u novi stan, tražila je i idealan krevet. Izbor je pao na "fanki krevet" okruglog oblika, bio je njen izbor, a kako je cena bila mala, odlučila je da ga kupi.

Kupovinom se pohvalila na Tik Toku, rekavši da je za samo 700 dolara pazarila ležaj koji košta daleko više, odnosno, 3.700 dolara, kako je navela. Međutim, kada je upitala svoje pratioce da li su videli sličan ležaj, usledili su komentari kojima se nije nadala.

Naime, na teži način, Malori je tako saznala da se kreveti ovog oblika, obično nalaze u svingerskim klubovima i sobama, te i da je poželjno da ga pre upotrebe, temeljno očisti i dezinfikuje.

"Videla sam ovo u svingerskom klubu i, samo da ti kažem, nisu bili odeveni na njemu!", "Čim sam ovo video, pomislio sam na kauč za svingere Ostina Pouersa.", bili su samo neki od komentara ispod njene objave.

Međutim, bilo je i onih koji poput nje, nisu znali za pravu namenu ležaja, te su komentarisali kako se njima činio kao idealan krevet za gledanje filmova.

"Iskreno nisam razmišljao o tome. Kauč bi bio fantastičan za filmsko veče", glasio je jedan od komentara.

U sledećem videu, Malori je kroz smeh prokomentarisala:

- Kada kupite kauč na Fejsbuk Marketplejsu i TikTok, time vam se daje do znanja da je to nekad bio kauč za svingere.

(Republika/Blic)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading