(VIDEO) KAKVA UNIFORMA! Kineske stjuardese uznemirile PUTNICU, A RAZLOG JE "OČIGLEDAN"

Autor: Mediji, Republika

Razonoda

24.01.2018

05:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za stjuardese avio-kompanije "Er Ejža" u svetu turizma važi da su jedne od najlepših, najkulturnijih i najharizmatičnijih.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ova putnica često je na letu za Kuala Lumpur i smatra da je uniforma stjuardesa "vrlo neprikladna" u da uprava kompanije nešto mora da uradi po tom pitanju

Međutim, očigledno ima i onih putnika kojima se ne dopada kako one izgledaju. Ili kakve uniforme nose. Putnica "Er Ejža" poslala je pismo kompaniji uvređena zbog uniformi stjuardesa koje su po njoj bile prekratke.

U protestnom pismu oseća se revolt putnice što putnici, kada se ove lepe dame sagnu mogu da vide njihovo donje rublje.

Još gore - kad se nagnu pred putnikom kroz njihove bluze i otkopčanu dugmad mogu se videti i grudi, prenosi austriijski portal Njuz.

Ova putnica često je na letu za Kuala Lumpur i smatra da je uniforma stjuardesa "vrlo neprikladna" u da uprava kompanije nešto mora da uradi po tom pitanju.

- Uvredile su me ekstremno kratke suknje koje su nosile stjuardese. Evropske i američke kompanije nemaju takve uniforme za njih. Osećala sam se odvratno. Jedna stjuardesa bila je u supermarketu pre leta i kad se sagla mogla sam da joj vidim donje rublje - priča ogorčena putnica.

Ona dodaje i da je drugu stjuardesu zamolila na letu da zakopča bluzu jer su joj se videle grudi.

- Muškarci su obučeni primereno i zato deluju profesionalno - naglasila je putnica u pismu, prenosi Miror.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading