(VIDEO) Tokom renoviranja Kraljevske palate pronađene SKRIVENE CIGARETE KRALJICE VIKTORIJE

Autor:

Razonoda

20.01.2018

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom radova na menjanju električnih kablova u palati, ispod daski koje su se nalazile na podu otkriveni su delovi novina od 7. novembra 1889. godine, kolekcije i nekoliko kutija popularnih cigareta iz 19. veka.

RepublikaFoto: pixabay.com
Palata kraljice Viktorije

Reč je o brendovima "Player's Navy Cut", "Woodbine" i "Piccadilly". Veruje se da su ove predmete odbacili zaposleni kraljice Viktorije. Deo novina "Evening Standard" pronađen je u sobi ispod apartmana kraljice Elizabete II. Tu su i pisma četvrtog grofa od Česterfilda koje je napisao svom nasledniku.

Kraljevska porodica objavila je video i fotografije radova i otkrivenih predmeta. Kazali su kako su ih pronašli radnici tokom renoviranja električne i vodovodne mreže koja nije menjana od 1950-ih godina.

Radovi su počeli u aprilu prošle godine, a biće okončani 2027. godine. Ovo je veliki poduhvat jer palata ima 775 soba, 1.514 vrata i 760 prozora. Troškovi renoviranja iznose 418 miliona eura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading